Vacature: koster (we zijn voorzien!)

 

We zijn voorzien, in de zomer start een nieuw kostersechtpaar in onze gemeente. We zijn hier heel blij mee en dankbaar voor.

 

Vacature: koster

 

 

De Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) te Leiden is per direct op zoek naar een:

KOSTER (M/V)

De taak van de koster is primair het verzorgen van de praktische zaken rond de kerkdiensten en het dagelijks beheer van het kerkgebouw. De betrekking geldt voor een beperkt aantal uren (ca. 12) per week en vindt plaats op basis van een vrijwilligersvergoeding.

De koster heeft de beschikking over een ambtswoning  tegen een aantrekkelijke huur (waarbij onder voorwaarden huursubsidie mogelijk is). De woning grenst aan het kerkgebouw in Leiden Zuidwest en beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer, een extra werkkamer op de begane grond (eventueel te gebruiken als 4e slaapkamer), een badkamer met douche, een eigen berging en een tuin.

We verwachten dat de nieuwe koster lid is of wil worden van de CGK of Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Leiden (waar onze gemeente een federatie mee vormt) en bij wil dragen aan het gemeenteleven en de positieve uitstraling van de gemeente in de wijk. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid en een flexibele houding gevraagd. Het karakter van de functie brengt met zich mee, dat met regelmaat in de avonduren werkzaamheden moeten worden verricht.

Voor nadere informatie en functiebeschrijving kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Commissie van Beheer, Carolien Huisman via email (cvb@cgkleiden.nl). Sollicitaties dient u te richten aan:

Voorzitter Commissie van Beheer CGK Leiden

C.L. Huisman-Zilverentant
p/a Aerent Bruunstraat 1
2321ED Leiden

of via email: cvb@cgkleiden.nl

onder vermelding van: vacature koster