welkom

De Opstandingskerk in Leiden Zuidwest is een ontmoetingsplaats. Iedereen is er welkom, jij ook! Voor een kopje koffie of thee, een heerlijke maaltijd en/of voor een kennismaking met de God van de Bijbel en het Christelijk geloof.

Gasten zijn van harte welkom in de kerkdiensten op zondag, maar ook op de doordeweekse activiteiten, hieronder staan enkele ervan bijzonder toegelicht.

Ben je na het zien en lezen van de website benieuwd geworden naar onze geloofsgemeenschap en zou je via de mail iets willen vragen, dan kun je hier klikken.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Gemeentemaaltijd
Enkele keren per jaar eten we een gezamenlijke warme maaltijd in de kerk op zondag, hierbij zijn gasten van harte welkom! Vanaf 11.30 staat er koffie klaar, de maaltijd is om 12.15u. Kijk in de agenda wanneer dit is of vraag het via de contactmogelijkheid.

Doordeweeks
Er zijn verschillende activiteiten om ook doordeweeks met een gedeelte van de gemeente samen te komen. Bijvoorbeeld: Bijbelstudiegroepen, gemeenteavonden, toerustingavonden, catechisatie en wijkavonden. In het najaar wordt er een Ladies Only georganiseerd.

Alpha Cursus
Soms is er een Alpha Cursus, een 10 avonden durende cursus over het Christelijke geloof. Is er meer? Wat zegt de Bijbel, en wat vind je zelf? We beginnen met samen eten en gaan dan met elkaar in gesprek. 19.00u-21.45u. Kijk in de agenda of vraag meer informatie via de contactpagina.

Koffie-ochtend Moeder/oma en kind
Elke twee weken op vrijdagmorgen komen we gezellig met een groepje vrouwen bij elkaar om een kop thee/koffie te drinken. We hebben het speelgoed klaar staan voor je baby/peuter van 0-4 jaar. Je kunt gewoon naar binnen lopen tussen 10.00-11.30u. (in de oneven weken)

60+ Bijeenkomst
Enkele keren per jaar is er een seniorenmiddag waar we elkaar ontmoeten. We kunnen u thuis ophalen.

Koor
Eens in de twee weken op dinsdagavond (20.00-21.15u) komt het koor Zamer bij elkaar om samen te zingen. Als je van zingen houdt, ben je van harte welkom.

Jongerenclub’s
12+ Oase: elke twee weken op vrijdag om 19.30u (zie agenda)
16+ #BLURP: elke twee weken op vrijdag om 19.30u (zie agenda)
20+ activiteiten: 4x per jaar een gezellige ontmoeting.

Kerstdiner
Op Eerste Kerstdag hebben we meestal een kerstdiner, ook hier bent u welkom. We beginnen rond 17.30 en naast gezelligheid en lekker eten, is er muziek, lezen we het kerstevangelie en is er een kerstverhaal.