Fijn dat u uw bijdrage wilt leveren aan een of meer collectedoelen! In onderstaande overzicht ziet u de collectedoelen weergegeven.

Per doel ziet u allereerst een QR-code die u kunt scannen met de camera van uw mobiele telefoon (als u dit via uw laptop/computer bekijkt en via uw telefoon wilt betalen), maar er is ook gewoon een groene knop per collectedoel waar u op kunt drukken, dan komt u ook op een iDeal betaalpagina uit.

Let op: De QR-code op de beamer en het mededelingenblad kunnen niet met een bank-app gescand worden, omdat deze QR-code geen betaalopdracht is, maar alleen de link naar cgkleiden.nl/collecte. De QR-codes op deze pagina kunnen wel met de bank-app gescand worden.

Liever handmatig overmaken? Dat kan ook nog steeds, maar let op: Dat mag direct naar NL40 INGB 0653 8889 10 t.n.v. Penningmeester Diakonie Chr Geref Kerk Leiden onder vermelding van datum en doel van de collecte. De doelen worden per datum hieronder weergegeven.

Controleer altijd goed of de juiste gegevens weergegeven worden in het betaalscherm: De collectes worden overgemaakt naar de hierboven genoemde rekening met bijbehorende tenaamstelling.

Alvast hartelijk dank!

Huidige collectedoelen

Zondag 20 september 2020 – 1e collecte – Kerk – Klik hier om bij te dragen

Zondag 20 september 2020 – 2e collecte – Noodhulp Moria, Lesbos – Klik hier om bij te dragen

Kinderkring – Woord en Daad – Klik hier om bij te dragen

Collectedoelen van afgelopen week/weken

Zondag 13 september 2020 – 1e collecte – Kerk – Klik hier om bij te dragen

Zondag 13 september 2020 – 2e collecte – Jeugd en jongerenwerk – Klik hier om bij te dragen