Fijn dat u uw bijdrage wilt leveren aan een of meer collectedoelen! In onderstaande overzicht ziet u de collectedoelen weergegeven.

Per doel ziet u allereerst een QR-code die u kunt scannen met de camera van uw mobiele telefoon (als u dit via uw laptop/computer bekijkt en via uw telefoon wilt betalen), maar er is ook gewoon een link per collectedoel waar u op kunt drukken, dan komt u ook op een iDeal betaalpagina uit.

Let op: De QR-code op de beamer en het mededelingenblad kunnen niet met een bank-app gescand worden, omdat deze QR-code geen betaalopdracht is, maar alleen de link naar cgkleiden.nl/collecte. De QR-codes op deze pagina kunnen wel met de bank-app gescand worden.

Liever handmatig overmaken? Dat kan ook nog steeds, maar let op: Dat mag direct naar NL40 INGB 0653 8889 10 t.n.v. Penningmeester Diakonie Chr Geref Kerk Leiden onder vermelding van datum en doel van de collecte. De doelen worden per datum hieronder weergegeven.

Controleer altijd goed of de juiste gegevens weergegeven worden in het betaalscherm: De collectes worden overgemaakt naar de hierboven genoemde rekening met bijbehorende tenaamstelling.

Alvast hartelijk dank!

Huidige collectedoelen

Zondag 31 oktober 2021 – 1e collecte – Kerk – Klik hier om bij te dragen

Zondag 31 oktober 2021 – 2e collecte – Stichting Evangelie & Moslims – Klik hier om bij te dragen

Verjaardagsfonds – Free a GirlKlik hier om bij te dragen

Kinderkring – Woord en Daad – Klik hier om bij te dragen

Collectedoelen van afgelopen zondag/week/weken

Zondag 24 oktober 2021 – 1e collecte – Kerk – Klik hier om bij te dragen

Zondag 24 oktober 2021 – 2e collecte – Emeritikas – Klik hier om bij te dragen

Vrijdag 22 oktober 2021 – Bruiloft Ruben en Elseline – Voor Elkaar Leiden – Klik hier om bij te dragen

Avondmaalscollecte – OMF Thailand – Wilke en Marlies – Klik hier om bij te dragen