Uitnodiging: Kerstvieringen in Centrum en Zuidwest

Met wie viert u kerst?

U/jij bent van harte uitgenodigd het met ons mee te vieren!
Met kerst vieren we dat Jezus als baby naar deze wereld kwam. Jezus kwam om vrede te brengen: Vrede tussen mensen onderling, maar ook tussen God en mensen.
Viert u dit feest gezellig met ons mee?
Iedereen is welkom: u die elke week in de kerk bent, maar ook als je nog nooit in een/onze kerk bent geweest.

Het kerstdiner op eerste kerstdag 25 december 2016 is echt een aanrader! Het is elk jaar een lekker en gezellig succes, met gasten uit de kerk, de wijk en internationale studenten. We eten samen met jongeren, ouderen, gezinnen, christenen en niet-christenen. Jij bent van harte welkom! De maaltijd start om 18:00 uur en wordt omlijst door de lezing van het kerstevangelie, een kerstverhaal, zang en muziek. De vier gangen hebben het thema: Oma’s kerstgerechten. Inloop vanaf 17.30 uur, de maaltijd duurt tot ca. 20.30 uur, de toegang is gratis. Opgave via welkom@cgkleiden.nl.

Op zaterdagmiddag/avond 24 december 2016 is er een leuk programma voor jong en oud. We starten om 15:30 uur met een (kerst)vossenjacht in de wijk. Ook ouders en andere belangstellenden mogen mee komen voor de begeleiding of gewoon omdat het leuk is!
Om 17:30 uur is er een eenvoudige maaltijd voor iedereen en om 18:30 uur is er een kerstviering waarna er nog gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een kopje koffie of iets dergelijks.

Op eerste kerstdag zondag 25 december zijn er twee kerstdiensten.
Om 10.00u bent u van harte welkom voor de feestelijke kerstviering met de gemeente. We horen en beleven het kerstevangelie, bidden en zingen met elkaar.
Om 16.00u is er een kerstzangdienst, waarin we extra veel gaan zingen. De locatie hiervan is de Herengrachtkerk: Herengracht 68.

Voor verdere details: Zie de bijgevoegde flyer.

 

Kerstflyer2016